Πληρώνει παίκτες και υπαλλήλους η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης

Σε πληρωμές σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το υπαλληλικό της προσωπικό, προχωρά η ΠΑΕ Αρης. Η νέα διοίκηση του Γιάννη Ψηφίδη, θέλοντας να "κερδίσει" με το "καλημέρα" όλους όσους βρίσκονται εντός Αρη αυτή την περίοδο, κάνει αυτή την κίνηση, λίγα 24ωρα πριν από τα Χριστούγεννα. Σε αντίθεση με πέρυσι, τις φετινές γιορτές, θα τις περάσουν με γεμάτες τσέπες οι κίτρινοι.

Πέραν αυτού, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη της νέας διοίκησης θα παρουσιαστούν ενώπιον των ποδοσφαιριστών πριν το ματς κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Είναι κάτι που αποτελεί επιθυμία και των ίδιων των παικτών, οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που πρόσφατα ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας. Μέχρι τώρα είχαν και έχουν επαφή μόνο με τον Αγγελο Σπυρίδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την επόμενη Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου οι διοικούντες προγραμματίζουν και συνέντευξη Τύπου, μέσω της οποίας θα παρουσιάσουν στον κόσμο το πρόγραμμά τους, μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

Στο μεταξύ, τις εγκαταστάσεις της σχολής που διατηρεί ο γυμναστής τερματοφυλάκων των κιτρίνων,  Θόδωρος Κάντας, στην περιοχή του Πανοράματος, θα επισκεφθούν στις 20:00, οι δύο πορτιέρο του Αρη, Μάρκος Βελλίδης και Σωκράτης Διούδης.

Οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα νεαρά ταλέντα που προσελκύστηκαν από την... τέχνη του τερματοφύλακα, να υπογράψουν αυτόγραφα και να ανταλλάξουν δώρα, σε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη βραδιά, άκρως αφιερωμένη στην τέχνη του τερματοφύλακα.