Ανανεώνουν στη Βαρκελώνη οι Τσάβι, Μέσι, Πουγιόλ

Οι "τρεις σωματοφύλακες" της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο λαοφιλές κλαμπ της Βαρκελώνης.

Η διοίκηση των Καταλανών ανακοίνωσε επισήμως ότι κατέληξε σε συμφωνία με τους Λιονέλ Μέσι, Τσάβι Ερνάντεζ και Κάρλες Πουγιόλ, προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τους με τους μπλαουγκράνα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα βάλουν τις υπογραφές στα νέα συμβόλαιά τους τις προσεχείς εβδομάδες κι έτσι η Μπαρτσελόνα θα διατηρήσει για αρκετό καιρό ακόμη τις κολώνες της, με όλα τα αγωνιστικά -και όχι μόνο- οφέλη που αυτό συνεπάγεται.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Μέσι που έληγε στις 30 Ιουνίου 2016, θα επεκταθεί έως τις 30 Ιουνίου 2018, με ανάλογη αναπροσαρμογή στις ετήσιες απολαβές του Αργεντινού σούπερ σταρ, που όπως εκτιμάται θα υπερβαίνουν πλέον τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αντίστοιχα, το συμβόλαιο του Τσάβι, που λήγει στις 30 Ιουνίου 2014, θα επιμηκυνθεί κατά δύο έτη, δηλαδή έως το 2016, ενώ εκείνο του Πουγιόλ, που εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2013, θα ανανεωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016.