Επαφές με Βαγγέλη Μάντζιο για τη θέση του επιθετικού στην ΑΕΚ

Δίλημμα έχει προκύψει στην ΑΕΚ για την απόκτηση επιθετικού, που θα λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Σε προφορική συμφωνία με τον Αντώνη Πετρόπουλο για την απόκτησή του έχει έρθει η Ένωση, η οποία πάντως πραγματοποιεί επαφές και με τον Βαγγέλη Μάντζιο. Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να καλύψουν τα αγωνιστικά κενά τους και έχουν εισέλθει εξαιρετικά δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι που επίκειται.

Η ΑΕΚ φέρεται να τα έχει βρει αρχικά με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που αναμένεται να μην συνεχίσει στο τριφύλλι, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Αντώνης Πετρόπουλος, για τυπικούς λόγους, θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να ακούσει την πρότασή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε συμβόλαιο μέχρι το 2014 με αποδοχές περίπου 240.000 ευρώ και με τις 30.000 εξ αυτών να δίνονται ως προκαταβολή. Το μόνο, πλέον, που απομένει είναι να λήξει και τυπικά το συμβόλαιο του παίκτη με τους πράσινους.

Παράλληλα όμως στην ΑΕΚ, επειδή θέλουν να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο θα έχουν επαφές και με τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος και ψάχνει για την επόμενη ομάδα της καριέρας τους. Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία και με αυτόν, τότε ο Εβαλντ Λίνεν θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το ποιος από τους δύο θα αποκτηθεί.