“Ψάχνεται” για Αντώνη Πετρόπουλο η Ένωση

Κοντά στην απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου δείχνει να βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη.

Ο 27χρονος στράικερ βρισκόταν εξ αρχής στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ένωσης. Για την ακρίβεια, επάνω του έχουν επικεντρωθεί όλες οι προσπάθειες των ιθυνόντων της ΑΕΚ.

Μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας βέβαια στο τριφύλλι, τα σενάρια τον ήθελαν να ανανεώνει το συμβόλαιό του, επειδή ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δείχνει να πιστεύει στην αξία του, αλλά μέχρι στιγμής παρατηρείται στασιμότητα στο θέμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ώρα των σπορ", η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αντώνη Πετρόπουλο, αφού φέρεται να ενημερώθηκε, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ότι εντός των προσεχών ημερών ο παίκτης θα αφεθεί ελεύθερος από τους πράσινους, μιας και δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια κουβέντα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να υπάρξουν ακόμη και εντός της ημέρας, αφού είχε γίνει γνωστό ότι τη Δευτέρα επρόκειτο να υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της πλευράς του παίκτη.