Έμειναν στο 1-1 ΑΕΚ και Ατρόμητος

Ούτε αυτήν την αγωνιστική κατάφερε η ΑΕΚ να πάρει την πολυπόθητη νίκη που θα την “ξεκολλήσει” από τον πάτο της βαθμολογίας, καθώς έμεινε στο 1-1 στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αυτή τη φορά μαζί με την Κέρκυρα.

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Σταματή στο 66', μετά από σέντρα του Φούντα, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της για πολύ, καθώς στο 76' ο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ, ο Ιγκλέσιας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1.

Η ΑΕΚ με το βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τους 12 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος “έπιασε” στην τρίτη θέση τον Αστέρα Τρίπολης, μετά τη χθεσινή ήττα του τελευταίου από τον ΟΦΗ.

Σε άλλο παιχνίδι που διεξήχθη ταυτόχρονα με το παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 16ο λεπτό ο Ροτζέιρο, εκμεταλλευόμενος λάθος του τερματοφύλακα του Πλατανιά, Κηπουρού.

Με τη νίκη αυτή ο Λεβαδειακός “σκαρφάλωσε” στην πέμπτη θέση με 21 βαθμούς, ενώ ο Πλατανιάς παρέμεινε στην ενδέκατη θέση και στους 16 βαθμούς.