Κατέθεσε προσφυγή για τα χρήματά του ο Γιάννης Κοντοές

"Ισχύει ότι έκανα προσφυγή σήμερα το πρωί. Δε θέλω όμως να πω τίποτα περισσότερο, γιατί σέβομαι την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ", τόνισε ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος ακολουθεί στρατηγική αποδέσμευσης και απεμπλοκής από την Ένωση.

Νωρίτερα, ο 26χρονος επιβεβαίωνε τις κινήσεις του ατζέντη του κατά το τελευταίο διάστημα. Ο μάνατζερ του παίκτη της ΑΕΚ αναζητούσε ομάδα στο εξωτερικό για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Σε συνέντευξή του σε ρουμανική εφημερίδα, ο 26χρονος αμυντικός αποκαλύπτει αυτό που οι ίδιες οι κινήσεις του το προηγούμενο διάστημα είχαν προεξοφλήσει: να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Κοντοές δηλώνει ότι ζήτησε να αποδεσμευτεί -χωρίς καμία άλλη χρηματική απαίτηση- από την Ένωση και παράλληλα επισήμανε ότι το ενδιαφέρον ρουμανικών ομάδων για την απόκτησή του είναι υπαρκτό.

"Δε χρειάζεται να με ρωτήσετε τίποτα. Θέλετε να μάθετε για το ενδιαφέρον της Στεάουα για μένα. Όμως αυτή την ώρα δεν θέλω να μιλάω πολύ γι’ αυτό", ανέφερε στους Ρουμάνους δημοσιογράφους.

"Έχω μιλήσει με τη Στεάουα Βουκουρεστίου κι εγώ, αλλά κυρίως ο μάνατζέρ μου. Τις τελευταίες μέρες μιλήσαμε κι εδώ στην Ελλάδα για πιθανή αποχώρησή μου, αλλά αυτό για την ώρα δεν είναι δυνατό. Ξέρω πως η Στεάουα με θέλει πάρα πολύ κι ότι ήθελαν να έρθουν να με δουν με τον Ατρόμητο. Είναι τιμή για μένα να ενδιαφέρεται για μένα μια ομάδα σαν τη Στεάουα. Ο μάνατζέρ μου κάνει επαφές, αλλά δεν θέλω να μιλάω για πιθανή συμφωνία με άλλη ομάδα", κατέληξε ο 26χρονος αμυντικός.