Σε καλό κλίμα η συνάντηση Μελισσανίδη-Πογέτ, αλλά χωρίς αποφάσεις

Ουσιαστική εξέλιξη σε ότι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του Ουρουγουανού τεχνικού με την ΑΕΚ δεν υπήρξε

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνάντηση της ΑΕΚ με έναν εκ των εκπροσώπων του Γκουστάβο Πογέτ, που βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα για τις συζητήσεις. Το θέμα της συζήτησης, φυσικά, ήταν το μέλλον του Ουρουγουανού στον πάγκο της ομάδας. 

Ουσιαστική εξέλιξη σε ότι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας δεν υπήρχε καθώς τα δεδομένα άλλαξαν σημαντικά. Η επίσκεψη του εκπροσώπου του Πογέτ είχε κλείσει πριν αποφασιστεί η συνέχιση του Κυπέλλου, το οποίο «γέμισε» και πάλι το αγωνιστικό καλεντάρι της ομάδας. Έτσι και με δεδομένο ότι υπάρχουν και τα πλέι-οφ στο πρόγραμμα οι δύο πλευρές θα κληθούν να αποφασίσουν για τo ενδεχόμενο νέου συμβολαίου μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων. 

Η μόνη ουσιαστική είδηση,λοιπόν, που έφερε το ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ατζέντη του 48χρονου τεχνικού ήταν ότι υπήρξε για ακόμη μια φορά σύγκλιση απόψεων επί του αγωνιστικού σχεδιασμού, που θα ακολουθήσει η ομάδα εφόσον η συνεργασία επεκταθεί. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και το γεγονός πως αποφασίστηκε από κοινού οι τελικές αποφάσεις να ληφθούν στο φινάλε της σεζόν «βολεύει» και τις δύο πλευρές. Από τη μία την ΑΕΚ, που βλέπει την υπόθεση καθαρά αγωνιστικά, δηλαδή την πορεία στο Κύπελλο και το πλασάρισμα στα πλέι-οφ. Κι από την άλλη τον Πογέτ, που σίγουρα θα εξέταζε με θετικό μάτι μια πιθανή πρόταση από ένα πιο προηγμένα πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Πηγή: sport-fm.gr