Φιέστες, θέαμα, γκολ και… αυτογκόλ στο φινάλε της Superleague

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διέλυσαν Καλλονή και Πανθρακικό αντίστοιχα

Πολλά γκολ και θέαμα είχε η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Superleague, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να διαλύουν την Καλλονή και τον Πανθρακικό αντίστοιχα, ενώ αντίθετα την ΑΕΚ να χάνει με 3-0 από τον Λεβαδειακό.

Στο Καραϊσκάκη, η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος δεν περιορίστηκε στις εξέδρες, αλλά έφτασε και στον αγωνιστικό χώρο, με τους Πειραιώτες να μετατρέπουν σε... σάκο του μποξ την υποβιβασμένη Καλλονή, την οποία διέλυσαν με 5-0, με τέρματα των Φορτούνη, Φουστέρ, Κασάμι, Ελαμπντελαουί και Ιντέγε.

Στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό “έλαμψε” το αστέρι του Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό στράικερ να στέλνει πέντε (!) φορές την μπάλα στα δίχτυα του Τζελέπη στην άνετη επικράτηση των “πρασίνων” με 6-1. Το έκτο γκολ του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Βιγιαφάνιες, ενώ για τους Θρακιώτες είχε μειώσει προσωρινά στο 49' ο Μαδούρογλου.

Η ΑΕΚ έπαθε... μπλακ άουτ στη Λιβαδειά, και μέσα σε δύο λεπτά (39' και 40') δέχτηκε ισάριθμα αυτογκόλ (!) με τους Ντίντακ και Τζανετόπουλο, ενώ ο Μάντζιος στο 63' έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Λεβαδειακού.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά στα Χανιά, όπως και ο Ηρακλής με τον Παναιτωλικό στο Καυταντζόγλειο, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-1 της Βέροιας, αν και στο 9' είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 μέσα στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Ξάνθη, και με το αποτέλεσμα αυτό ο “Άγιαξ της Ηπείρου” θα συμμετάσχει στα πλέι-οφ αν (όπως διαφαίνεται) δεν αδειοδοτηθεί τελικά ο Πανιώνιος.

Η τελική βαθμολογία της φετινής Superleague:

  1. Ολυμπιακός 85
  2. ΑΕΚ 57

  3. Παναθηναϊκός 55

  4. ΠΑΟΚ 48

  5. Πανιώνιος 44

  6. ΠΑΣ Γιάννινα 42

  7. Ατρόμητος 42

  8. Αστέρας Τρίπολης 41

  9. Πλατανιάς 39

  10. Λεβαδειακός 37

  11. Παναιτωλικός 35

  12. Ηρακλής 35

  13. Ξάνθη 33

  14. Βέροια 27

  15. Πανθρακικός 17

  16. Καλλονή 16