Στο δρόμο Κατσουράνη και ο Γκέκας

Η προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ με διεθνείς, έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αποτυπώθηκε αρχικά με την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, όμως φαίνεται ότι θα υπάρχει συνέχεια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Θεσσαλονίκη, ο Φάνης Γκέκας έχει προταθεί στον «δικέφαλο του Βορρά» και η περίπτωσή του εξετάζεται με ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι το news.gr εδώ και καιρό έχει αποκαλύψει ότι η περίπτωση του διεθνούς φορ απασχολεί τους ιθύνοντες του Δικεφάλου.

Ο Γκέκας έλυσε πριν από μερικές εβδομάδες την συνεργασία του με την Λεβάντε και από τότε έχει «γραφτεί» για πολλές ομάδες. Τα ρεπορτάζ στην Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει ήδη προταθεί και στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται την περίπτωσή του.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια δεν αναζητά κάποια προσθήκη για την επίθεση αλλά δεν αποκλείεται μία τόσο ελκυστική περίπτωση ποδοσφαιριστή, να μην αφήσει ασυγκίνητο τον Ιβάν Σαββίδη. Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Γκέκα «παίζει» ήδη για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και μέσα στο επόμενο διάστημα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, όπως αναφέρει το sport-fm.gr.