Κι όμως, χάνει: Πρώτη ήττα για την Μπάγερν στην Bundesliga

Την πρώτη της ήττα στη φετινή Bundesliga υπέστη η Μπάγερν Μονάχου, που επηρεασμένη από τις σημαντικές της απουσίες (τραυματίες οι Ρόμπεν και Ντάγκλας Κόστα), έχασε με 1-3 στην έδρα της φορμαρισμένης Γκλάντμπαχ.

Ουσιαστικά η Μπορούσια, που δεν φοβήθηκε τη μεγάλη της αντίπαλο και έπαιξε ανοιχτά, “καθάρισε” το παιχνίδι μέσα σε 15 λεπτά: Στο 54' ο Βεντ άνοιξε το σκορ, και ακολούθησαν τα τέρματα του Στιντλ στο 66' και του Τζόνσον στο 68', που έδωσαν προβάδισμα 3-0 στην Γκλάντμπαχ.

Το μόνο που κατάφερε η Μπάγερν ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 81' με τον Ριμπερί, που επέστρεψε μετά από οκτώ μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού.

Πάντως, παρά την ήττα τους οι Βαυαροί παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga με 40 βαθμούς σε 15 παιχνίδια, με την Ντόρτμουντ να ακολουθεί με 32 βαθμούς (και ένα παιχνίδι λιγότερο), ενώ η Γκλάντμπαχ, που παραμένει αήττητη σε Γερμανία και Ευρώπη εδώ και δύο μήνες, ακολουθεί στην τρίτη θέση με 26 βαθμούς, όσους και η Χέρτα Βερολίνου, που σε άλλο ματς για τη σημερινή Bundesliga επικράτησε με 2-1 της Λεβερκούζεν.