Τουρκικές σειρήνες για τον Κακά

Το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για την απόκτηση του Κακά αποκάλυψε ο Φατίχ Τερίμ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη της τουρκικής ομάδας επί της Σίβασπορ. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 30χρονος προπονητής, ο σύλλογος καταστρώνει τα πλάνα του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

«Ο πρόεδρος με ρώτησε εάν θέλω τον Ντιέγκο Ρίμπας ή τον Σνάιντερ. Του απάντησα ότι δεν θέλω κανέναν από τους δύο, όμως θα ήθελα τον Κακά», τόνισε ο πρώην τεχνικός της εθνικής Τουρκίας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου Ουνάλ Αϊσάλ δήλωσε σχετικά: «Οι συνεργάτες μου και εγώ δουλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες του Τερί, ο οποίος είπε ότι χρειάζεται έναν παίκτη. Έτσι θα προσπαθήσουμε να τον αποκτήσουμε τον Ιανουάριο, αφού για εμάς ο Τερίμ είναι Τερίμ και θέλουμε να τον βλέπουμε χαρούμενο. Τώρα εκείνο που απομένει είναι ο σύλλογος να πουλήσει έναν παίκτη».

Τη φετινή σεζόν ο Κακά έχει αγωνιστεί σε 9 ματς της Ρεάλ, έχοντας από δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του, όπως μεταδίδει ο sport-fm.gr.