Σκόνταψε ο ΠΑΟΚ: Επεισοδιακό 3-3 στην Τούμπα με Πανθρακικό

Απίστευτο ματς έγινε στην Τούμπα, όπου ΠΑΟΚ και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3, μετά από συνεχείς ανατροπές και συγκινήσεις.

Το σκορ άνοιξε ο ΠΑΟΚ στο 14’ με τον Ροντρίγκες, όμως ο Πανθρακικός, που μέχρι τότε αγωνιζόταν οχυρωμένος στην άμυνά του, «απάντησε» με εκπληκτικό γκολ του Παπαγεωργίου στο 25’, ενώ στο 42’ πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Μπαϊκαρά.

Οι Θεσσαλονικείς δεν το έβαλαν κάτω και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση στο δεύτερο μέρος, με τον Ροντρίγκες και πάλι να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 47’ και τον Αθανασιάδη στο 62’ να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Όμως οι Θρακιώτες δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη, και αφού γλίτωσαν το τέταρτο γκολ στο 68’ με το χαμένο τετ α τετ του Μακ και στο 73’ με το… παρ’ ολίγον γκολ του Γκολάσα, στο 77’ ισοφάρισαν σε 3-3 με σκόρερ τον Μπαϊκαρά, με κεφαλιά-ψαράκι.

Παρά το γεγονός ότι ο Πανθρακικός τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Σερφά στις καθυστερήσεις, κατάφερε να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος είναι μόλις ο τέταρτος στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Θράκης, που παραμένει ουραγός στη βαθμολογία, χωρίς νίκη μετά από δέκα αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ με το βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τους 15 και ισοβαθμεί στην Πέμπτη θέση με τον Αστέρα Τρίπολης, που έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Σε άλλο παιχνίδι για τη Superleague που διεξήχθη την ίδια ώρα, Λεβαδειακός και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Μερεμπασβίλι στο 28’, αλλά να ισοφαρίζονται στο 75’ από αυτογκόλ του Ναζλίδη, μετά από κεφαλιά του Μάντζιου.