Το “αντίο” ενός θρύλου: Κρεμάει τα παπούτσια του ο Ραούλ

Τέλος σε μια πορεία γεμάτη επιτυχίες θα βάλει ο Ραούλ τον ερχόμενο Νοέμβριο. Έχοντας «πατήσει» τα 38χρόνια, ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του. 

Όπως ενημέρωσε επίσημα η New York Cosmos, στην οποία αγωνίζεται, το «αντίο» θα έρθει με το τέλος της τρέχουσας σεζόν στο MLS, δηλαδή τον ερχόμενο Νοέμβριο. «Έχοντας παίξει για λιγότερο από έναν χρόνο εδώ, ο Ραούλ έγινε μία εμβληματική μορφή για τον σύλλογο και θα είναι πάντα μέλος της οικογένειάς μας», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. 

«Όταν υπέγραψα στη Νew York Cosmos τον περασμένο Δεκέμβριο είχα τονίσει πως ήθελα να δω το πώς θα νιώθω μέχρι το τέλος της σεζόν κι έτσι θα πάρω την απόφασή μου για το πότε θα σταματήσω. Η επιλογή μου, λοιπόν, να σταματήσω στο φινάλε της χρονιάς έχει να κάνει με το ότι θέλω να βοηθήσω μέχρι τέλους την ομάδα στο πρωτάθλημα. Τους επόμενους μήνες θα αποφασίσω για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. 

Το να παίζω ποδόσφαιρο ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου και η απόφαση να αποσυρθώ δεν ήταν εύκολη, αλλά νομίζω ότι είναι σωστή. Είμαι υπόχρεος σε όσους με στήριξαν και ανυπομονώ να παίξω στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μου», είπε στην δήλωσή του ο Ραούλ.

Πηγή: sport-fm.gr