Ερωτηματικό η παραμονή του Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ

Αινιγματικός ως προς τις φήμες που τον θέλουν να εγκαταλείπει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης της "βασίλισσας" με τον Άγιαξ για το Champions league, ενώ τόνισε πως το μόνο σίγουρο είναι πως αύριο θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του.

Ο προπονητής της των "μερένχες" δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στο δημοσίευμα της Marca που τον ήθελε το ερχόμενο καλοκαίρι να παίρνει "διαζύγιο" από τους "μερένχες".

"Ρωτήστε τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ αν είναι ή όχι ευχαριστημένος από τη δουλειά μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τις σχέσεις μας. Πάντως, δεν είμαι υποχρεωμένος να διευκρινίζω στον Τύπο τι συζητάω με τον πρόεδρο" ήταν τα λόγια του 49χρονου Πορτογάλου για να συνεχίσει:

"Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά δεν πρόκειται να σας δώσω τροφή για σχόλια για το θέμα. Εγώ αποσύρομαι από αυτή τη "διαμάχη". Αυτό που μπορώ να σας πω για το μέλλον μου με σιγουριά είναι πως αύριο θα βρίσκομαι στο πάγκο της Ρεάλ για τον αγώνα με τον Άγιαξ" αναφέρει το sport-fm.gr.