Φεύγει ο Μουρίνιο από τη Ρεαλ

Η ισπανική εφημερίδα Marca προανήγγειλε το διαζύγιο της Βασίλισσας με τον Ζοζέ Μουρίνιο και συνήθως στα θέματα που αφορούν τη βασίλισσα σπάνια πέφτει έξω.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του πορτογάλου προπονητή, ο οποίος έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2016.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα ο Μουρίνιο θεωρεί ότι δεν είχε εφέτος την απαραίτητη κάλυψη από τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ ιδιαίτερα στο θέμα της διαμάχης του με τον Σέρχιο Ράμος ή ακόμη και σε αυτήν με τον τεχνικό της β’ ομάδας, Αλμπέρτο Τορίλ.

Ο Μουρίνιο κλήθηκε να απαντήσει στο σχετικό δημοσίευμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα της Τρίτης για την έκτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αγιαξ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. "Δεν πρόκειται να πω τίποτα, γιατί δεν υπάρχει τέτοιο θέμα" είπε ο πορτογάλος προπονητής, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν τους έστειλε για γεύμα! "Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, να καλέσετε σε γεύμα τον δημοσιογράφο που έγραψε το θέμα. Ισως σας αποκαλύψει περισσότερα".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό επανέρχονται στο προσκήνιο τα σενάρια που θέλουν τον κ. Μουρίνιο να επιστρέφει στην Αγγλία, όπου αρκετοί σύλλογοι τον περιμένουν πώς και πώς, όπως η πρώην ομάδα του η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι που αναζητά τις ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν είχε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον έχει δηλώσει ότι θα μπορούσε να τον διαδεχτεί ο Πορτογάλος.