Αυλαία για τους ερυθρόλευκους στο Champions League

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποχαιρετήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις το φετινό Champions League .

Οι Πειραιώτες υποδέχονται για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων την Άρσεναλ, με τη νίκη να φαντάζει ως το ιδανικό για τους παίκτες του Ζαρντίμ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη με την οποία εξασφαλίζουν την παρουσία τους στους ισχυρούς της κλήρωσης, που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου για τη φάση των 32 του Europa League.

Επίσης, πιθανή νίκη θα φέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του συλλόγου ή 500.000 ευρώ αν οι Πειραιώτες έρθουν ισόπαλοι με τους Λονδρέζους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να διευρύνουν το σερί που έχουν δημιουργήσει απέναντι στην αγγλική ομάδα, τους οποίους έχουν νικήσει δύο φορές την τελευταία αγωνιστική στο παρελθόν (πέρυσι με 3-1 και το 2009 με 1-0).

Ο Πορτογάλος στη χθεσινή προπόνηση έκανε δοκιμές για να μπορέσει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του τιμωρημένου Χολέμπας.

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί κατά πάσα πιθανότητα ο Κάρολ, ο οποίος δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι του Μέγιερι.

Στην άμυνα - από δεξιά προς αριστερά - θα αγωνιστούν οι Μανιάτης, Μανωλάς, Κοντρέρας και Τοροσίδης. Ως αμυντικός χαφ θα παίξει ο Φέισα (ή ο Ντιακιτέ), ο οποίος θα έχει ως εσωτερικούς χαφ τους Φουστέρ και Γρκέκο.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μασάντο, Αμπντούν και Τζεμπούρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιόβας, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Φετφατζίδης και Πάντελιτς.

Τα αγωνιστικά πλάνα των Λονδρέζων

Η ομάδα του Βενγκέρ αναμένεται να παραταχθεί με σχήμα 4-3-3 στο 'Καραϊσκάκης”. Ο Γάλλος άφησε εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, συμπεριέλαβε πέντε παίκτες από τους αναπληρωματικούς και αρκετούς από αυτούς από αυτούς που δεν υπολογίζει.

Το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, επιτρέπει στον Αλσατό κόουτς να κάνει αλλαγές , δίνοντας ανάσες στους βασικούς παίκτες της ομάδας του και ευκαιρίες σε κάποιους άλλους παίκτες να αγωνιστούν.

Κάτω από τα δοκάρια των κανονιέρηδων θα βρεθεί ο Σέζνι, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τζένκινσον, Κοσιελνί, Σκιλασί και Ανγκά. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Κοκλέν, ο οποίος δίπλα του θα έχει τους Ράμσεϊ και Ροσίτσκι. Στην επίθεση θα είναι οι Ζερβίνιο, Σαμάκ και Τσάμπερλεϊν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αρσάβιν, Ανσά, Χάροβιτς, Μιντ, Μοντέιρο, Σι και Άκπομ.