Διαψεύδει την προσέγγιση του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σκόνδρας

Διαψεύδει οποιαδήποτε προσέγγιση από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο αρχηγός του Ατρομήτου δήλωσε σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων στην εφημερίδα Goal News: "Δε με απασχολεί αν με έκοψαν ή το πάγωσαν ή οτιδήποτε άλλο λέγεται. Ξέρω ότι δεν είχα κάποια χειροπιαστή πρόταση. Οταν αυτό συμβεί, θα το συζητήσω και, αν είναι καλή, θα φύγω. Τώρα ανήκω στον Ατρόμητο και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτόν".

O Σκόνδρας πέτυχε στο Κλεάνθης Βικελίδης το γκολ που διατήρησε αήττητο τον Ατρόμητο στον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Για το γκολ αυτό, που σημειώθηκε μόλις στο 89ο λεπτό, ο αρχηγός του Ατρομήτου κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε το χέρι του.

"Δε χτύπησε η μπάλα στο χέρι μου. Ούτε το χρησιμοποίησα για να κοντρολάρω. Ο διαιτητής ήταν τόσο κοντά και αν η μπάλα έβρισκε στο χέρι να είσαστε σίγουροι ότι θα το έδινε χωρίς δεύτερη σκέψη. Φυσικά δεν είπα ποτέ ότι έκανα παράβαση και απορώ πώς ο Παπαζαχαρίας δήλωσε ότι το παραδέχτηκα κιόλας", δήλωσε ο 22χρονος δεξιός μπακ.

Ο Γιάννης Σκόνδρας πρόσθεσε στη συνέχεια: "Ο βαθμός μας στη Θεσσαλονίκη ήταν παλικαρίσιος γιατί παίζαμε με δέκα παίκτες σχεδόν ένα ημίχρονο. Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα, θα παίρναμε και τη νίκη. Πεισμώσαμε και με την αποβολή και γιατί δεν παίζαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο".