Σκόνδρας, ο νέος Τοροσίδης;

Τον Τρικαλινό δεξιό μπακ Γιάννη Σκόνδρα έβαλε στο στόχαστρό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Επίσημη πρόταση προς τη διοίκηση του Ατρομήτου έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός με τον πρόεδρο των ερυθρολεύκων να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον παίκτη.

Κι όλα αυτά ενώ εκκρεμεί η πρόταση των ερυθρολεύκων προς τον Βασίλη Τοροσίδη για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απεύχεται αρνητική εξέλιξη στο θέμα Τοροσίδη αλλά λαμβάνει ήδη τα μέτρα του για κάθε περίπτωση.

Ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον παίκτη, αυτή τη φορά όμως κινείται ιδιαίτερα επιθετικά με την επίσημη πρόταση να έχει φθάσει ήδη στα γραφεία της περιστεριώτικης ΠΑΕ.

O Ατρόμητος, μετά τη σημερινή συμφωνία με τον επίσης δεξιό αμυντικό, Βαγγέλη Νάστο, βλέπει με πολύ θετικό μάτι την οικονομική ενίσχυση μέσω της πώλησης του Σκόνδρα. Οι ερυθρόλευκοι, άλλωστε, ενδιαφέρονται για απόκτηση του παίκτη ήδη από το Γενάρη.

Ο Γιάννης Σκόνδρας πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην ομάδα του Ατρόμητου φέτος και αποτελεί βασικό στέλεχος της ενδεκάδας μέχρι στιγμής, με βάση τα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Γιώργος Δώνης τον μονιμοποίησε την περσινή σεζόν.