Ασυγκράτητοι οι “κόκκινοι διάβολοι” κόντρα στη Ρέντινγκ

Ρέντινγκ και Γιουνάιτεντ ξέχασαν -προς όφελος των φιλάθλων που βρέθηκαν στο Ματζέσκι- τι θα πει άμυνα. Οι δύο ομάδες πέτυχαν επτά γκολ στα πρώτα 34' (!) και τελικά νικητές από τον αγωνιστικό χώρο έφυγαν οι "κόκκινοι διάβολοι" με 4-3 εκτός έδρας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πλέον τρεις βαθμούς μπροστά΄από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι με ακόμη μία ανατροπή, την έβδομη στη σεζόν., Η ανατροπή συνέβη δις στον ίδιο αγώνα!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρόμπσον με 1-0 στο 8' για να δεχτούν τη γρήγορη ισοφάριση του Άντερσον στο 13' και την πρώτη... τούμπα στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Γουέιν Ρούνεϊ τρία λεπτά αργότερα (1-2 στο 16').

Ο Λε Φοντρ, μέσα σε επευφημίες των φιλάθλων της Ρέντινγκ, ισοφάρισε σε 2-2 στο 19' και ο Μόρισον έκανε το 3-2 στο 23'. Ο "δαιμονισμένος" Ρούνεϊ πήρε επάνω του το υπόλοιπο του αγώνα. Στο 30' ισοφάρισε σε 3-3 και στο 34' πάσαρε στον Ρόμπιν φαν Πέρσι και ο Ολλανδός έγραψε το τελικό 3-4 μόλις από το 34' (!), ολοκληρώνοντας και τη δεύτερη ανατροπή του σκορ από την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα στην άμυνα, όμως κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη χάρη στην επίθεσή τους.