H Μάντσεστερ θέλει Μπέιλ

Ως αποδιοπομπαίος τράγος αντιμετωπίζεται πλέον στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει αποφασισμένη να εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Ουαλού εξτρέμ. 

Σε… εφιάλτη έχει εξελιχθεί η παρουσία του Γκάρελ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να έχει την ίδια απόδοση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όλοι θεωρούν εκείνον υπεύθυνο για τον αποκλεισμό της «βασίλισσας» από τη συνέχεια του Champions League. 

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιουβέντους για άλλη μία φορά οι οπαδοί της ομάδας γιούχαραν τον Ουαλό εξτρέμ και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι οι «μερένχες» θα ψάξουν ομάδα για τον πουλήσουν. 

Εδώ και αρκετές μέρες είναι γνωστό ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του διεθνούς άσου, όμως θα κληθεί να ανταγωνιστεί την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι που επίσης φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωσή του. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πριν από λίγες ημέρες προχώρησαν στην απόκτηση του Μέμφιες Ντεπάι από την Αϊντχόφεν και τώρα ετοιμάζονται για άλλο ένα μεταγραφικό χτύπημα το καλοκαίρι, με τον Μπέιλ να είναι αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα. 

Δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος στην Αγγλία, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με έξι βαθμούς περισσότερους από τη Λίβερπουλ και θα αγωνιστεί του χρόνου στα προκριματικά του Champions League. 

 
πηγή: sport-fm.gr