Όλοι οι αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας

Παναθηναϊκός - Προοδευτική

Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε το σημερινό αγώνα για τους 32 του κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, μετατρέπωντας τη ρεβάνς της 19ης Δεκεμβρίου σε συνοπτική διαδικασία. Κόντρα στην Προοδευτική με 4-0 στο ματς του ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από πολλά αξιοσημείωτα γεγονότα.

Ο Φορναρόλι πέτυχε τα πρώτα του, δυο γκολ με το Τριφύλλι.

Ο Σο έκανε το ντεμπούτο του πετυχαίνοντας κι αυτός ένα γκολ, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Δώνης, Αποστολόπουλος με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να τους ρίχνει στη μάχη

Στα εξωαγωνιστικά διακόπηκε ο αγώνας λόγω της έντονης βροχόπτωσης, για περίπου είκοσι λεπτά και με το σκορ να είναι στο 3-0 υπέρ των πράσινων.

Πανθρακικός – Νίκη Βόλου

Τις αποσκευές του για την επόμενη φάση ετοίμασε – εκτός απροόπτου - ο Πανθρακικός, που στον πρώτο αγώνα πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης σε βάρος της Νίκης Βόλου, επικρατώντας με 2 – 0 της Νίκης Βόλου.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ προηγήθηκε μόλις στο 8' με τον Μπαϊκαρά και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 52' ο Κυβελίδης.

Ο Πανθρακικός θα μπορούσε να ολοκληρώσει το ματς με ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και σπατάλησε δύο καλές ευκαιρίες.

Τύρναβος - Κέρκυρα

Στο 25ο λεπτό, ο Σιάτρας ανέτρεψε τον Διαμαντόπουλο στη περιοχή, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι και ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 0-1.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σιάτρας δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη. Ο Τύρναβος έμεινε με 10 παίκτες, κάνοντας ακόμη πιο εύκολο το έργο των φιλοξενουμένων.

Στο 77ο λεπτό, ο Σιμώνης, μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, μπροστά στην εστία και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0 - 2 για τη Κέρκυρα, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του, αλλά και την πρόκριση.