Επίθεση θύρας 7 στον Κοντονή

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για παραλογισμό στην απόφαση να μην επιτραπεί μετακίνηση οπαδών στην Ριζούπολη, για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και κάνει σφοδρή επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

«Γινόμαστε για άλλη μία φορά μάρτυρες του απόλυτου παραλογισμού. Ημιτελικός Κυπέλλου με τον Απόλλωνα και ως δια μαγείας πάλι απαγόρευση παρουσίας Ολυμπιακών στο γήπεδο. Κ. Κοντονή επικαλείστε την επικινδυνότητα του αγώνα και γίνεστε άλλη μία φορά ο απόλυτος δήμιος της ουσίας του ποδοσφαίρου, που είναι η φυσική παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων.

Και όλως τυχαίως πάλι σε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη (χαντμπολ) είχε λιγότερη επικινδυνότητα από τον ημιτελικό με τον Απόλλωνα κύριε Κοντονή;

Γιατί από ότι είδε όλη η Ελλάδα, αεκτζήδες βρέθηκαν εκεί κανονικά και οργανωμένα. Το κεφάλαιο αντιμετωπίζετε διαφορετικά από τη κυβέρνηση; Γιατί ο Γιαννακόπουλος αν και τιμωρημένος παραβρέθηκε στο ΟΑΚΑ και πανηγύριζε σαν να μην υπάρχει καμία απαγόρευση εισόδου. Το νομοσχέδιο που ετοιμάζετε το έχετε γράψει αριστεροί; Γιατί κάτι από αποφασίζομε και διατάσσομε θυμίζει. Και πάλι φωτογραφίζοντας μόνο τον Ολυμπιακό και τη Θύρα 7. Την μόνη ομάδα που ρίχνει εκατομμύρια όταν οι άλλοι ζητάνε διαγραφές χρεών και τσάμπα γήπεδα. Άλλοι έχουν γίνει πολιτικοί φορείς για τα μάτια του κόσμου.

Λοιπόν και για να τελειώνουμε θα σας θυμίσουμε ότι είμαστε οι πιο πολλοί. Στις τάξεις μας υπάρχουν όλοι οι πολιτικοί χώροι. Όταν όμως θίξουν τον Ολυμπιακό γινόμαστε ένα και τους παίρνει ο διάολος. Δεξιούς έχουμε και βρίζανε τον Καραμανλή. Κεντρώους έχουμε και βρίζαν τον Λιάνη και τον Φλωρίδη, συνεχίστε την στημένη στοχοποίηση και θα στοχεύσουμε και εμείς εσάς. Το έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι ο Ολυμπιακός ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις. Προοδευτικά μυαλά με απαγορεύσεις δεν συνάδουν κ. Κοντονή και κ. Τσίπρα. Αποδείξτε αυτά που ευαγγελίζεστε για κοινωνικές ελευθερίες. ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΠ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. 

ΥΓ: Μήπως έχετε εμπνευστές σας όλους τους αποτυχημένους επενδυτές του πρωταθλήματος που επειδή διέλυσαν τις ομάδες τους, θέλουν να απαξιώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό;

Υ2: Φτιάξτε γήπεδα με χόρτο και στίβο χωρίς κερκίδες. Θα ρίξετε το κόστος και θα κάνετε το όνειρο σας για άδεια γήπεδα πραγματικότητα. Αδειάστε και τον αγωνιστικό χώρο από παίκτες γιατί πληρώνονται και θα έχετε το πρωτάθλημα που φαντάζεστε. 

ΥΓ3: Μπράβο στον Απόλλωνα που για πρώτη φορά κατάλαβε την αναγκαιότητα των μετακινήσεων και βγήκε μπροστά επιθετικά κατανοώντας ότι ομάδες χωρίς θεατές είναι αγώνες χωρίς ουσία.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΕΣΟΔΑ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ.ΚΟΝΤΟΝΗ;»