ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμονή στην κατηγορία και πορεία στο Kύπελλο

Πρωταρχικός στόχος για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι το πρωτάθλημα και η παραμονή στην κατηγορία παρόλ’ αυτά θέλει να προχωρήσει όσο πιο μακριά μπορεί και στο κύπελλο, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρο, Γιάννης Χριστόπουλος και ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό την Πέμπτη (19/11) για το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα:

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:

 "Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την βοήθεια που μας έδωσε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι αναγνώρισε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και αυτή χειροκρότησε στο τέλος. Μας πήρε τρεις μήνες για να τον φέρουμε κοντά μας και θα κάνουμε τα πάντα μες τον αγωνιστικό χώρο για να τους κρατήσουμε δίπλα μας".

Για τον θεσμό του Κυπέλλου και το ματς της Πέμπτης με Πανσεραικό:

"Πρωταρχικό μας μέλημα  είναι το πρωτάθλημα,  αλλά και στο θεσμό του Κυπέλλου θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Την Πέμπτη έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου, το οποίο θα κρύβει παγίδες και ιδιαιτερότητες.

Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε προσωπικά λάθη ή αν θα καταφέρουμε να αποδώσουμε επιθετικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, αλλά είμαι σίγουρος ότι όποια παιδιά και να παίξουν θα δώσουν το 100% για να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που πρέπει".

Οι 18 εκλεκτοί του Χριστόπουλου

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Οικονόμου, Μπέριος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Νικλητσιώτης, Μιχαήλ, Ρουμπουλάκος, Βίλα, Κωστάκης, Γιάκος, Ντε Βονσέντι, Κειτά, Αυγενικού, Ίλιτς και Τοπούζης.