Ιβάν Σαββίδης: “Κύπελλο και εισιτήριο στο Champions League”

"Κλειδώνουν" οι τέσσερις μεταγραφές το Γενάρη για τον ΠΑΟΚ. Στη σύσκεψη της Τρίτης με παρόντες τους Τσιστιακόφ, Γκοντσάρεβα, Βρύζα, Γ.Χ. Γεωργιάδη και Δώνη, ο Ιβάν Σαββίδης επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του news.gr για τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο, το σχεδιασμό για τις οποίες, θα αναλάβει, όπως αποφασίστηκε, ο Χέρμαν Τσιστιακόφ.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικήσει το καλύτερο. Αυτό επιθυμεί για το Δικέφαλο του Βορρά ο μεγαλομέτοχός του, Ιβάν Σαββίδης. Ωστόσο, ο Ρώσος επιχειρηματίας οριοθέτησε το όραμά του στην κατάκτηση του Κυπέλλου και την κατάληψη της δεύτερης θέσης -πρώτης στα πλέι-οφ- που θα δώσει και το εισιτήριο για το Champions League.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δήλωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στην πρώτη θέση της Superleague. Μπορεί να επιθυμεί να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, πλην όμως, από τα συμφραζόμενα πηγάζει το συμπέρασμα ότι κρίνεται σκόπιμο ο Δικέφαλος του Βορρά να κινηθεί με σταδιακά βήματα προς την κορυφή.

Ο Χέρμαν Τσιστιακόφ τόνισε ότι πρέπει η ομάδα να τυγχάνει σεβασμού από τη διαιτησία. Γνώμη του Ρώσου, όπως την εξέφρασε στη συνάντηση κορυφής της Τρίτης, είναι ότι η ομάδα ελάχιστα απέχει από το status του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Συζητήθηκε επίσης η εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη στους Πάμπλο Γκαρσία, Λίαμ Λόρενς και Γιώργο Γεωργιάδη, οι οποίοι είναι μακροχρόνια τραυματίες και πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι να παραμείνουν στην ομάδα. Το τελευταίο σχόλιο ίσως δίνει ένα πρώτο σήμα για την πιθανή ανανέωση συμβολαίου του Ουρουγουανού μέσου.