Το πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ κρύβει επιστροφή Βιεϊρίνια

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν παρακολούθησε μόνο τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή.

Οι θέσεις-στόχοι για τη μεταγραφική ενίσχυση

Ταυτόχρονα, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά έδωσε το πράσινο φως για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κινηθεί για την απόκτηση τεσσάρων παικτών: κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ-χαφ, δεξιού μπακ-χαφ και επιθετικού.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να περιορίσει τον Μπέρτραντ Ρομπέρ σε ρόλο αναπληρωματικού και να αποκτήσει παίκτη ως βασικό. Στην αριστερή πτέρυγα, ο Δώνης προτιμά να έχει και έναν παίκτη, ο οποίος να μπορεί να... σταθεί τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, μιας και θέλει να είναι σε ετοιμότητα για τη φυγή του Σταφυλίδη στη Στουτγάρδη στο τέλος της σεζόν.

Προετοιμάζεται επιστροφή Βιεϊρίνια;

Την ώρα όμως που ο Σταφυλίδης φεύγει, μια μεγάλη επιστροφή φημολογείται ότι είναι στα σκαριά! Η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης "Σπορ του Βορρά" αναφέρει στο φύλλο της Τρίτης ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει δανεικό για έξι μήνες τον Ιανουάριο τον Βιεϊρίνια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διοικούντες την ασπρόμαυρη ΠΑΕ φέρονται να έχουν καταθέσει κρούση στη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ για τον δανεισμό του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Η φυγή, άλλωστε, του Φέλιξ Μάγκατ μείωσε ακόμη περισσότερο την πιθανότητα να εξασφαλίσει θέση βασικού ο Πορτογάλος στους "Λύκους". Εξάλλου, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στάθηκε άτυχος με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς του και δεν έχει πείσει στη Γερμανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Σπορ του Βορρά", η γερμανική ομάδα δεν έχει απαντήσει ακόμη. Ο νέος προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Λόρενζ-Γκίντερ Κέστνερ δεν φαίνεται να τον υπολογίζει. Ο 26χρονος επιθετικός έχει μόλις 17 συμμετοχές με τα χρώματα των "Λύκων" και δεν έχει σκοράρει ακόμη!

Προϋπαντίζουν τον Τζαβέλλα μέσω... τιτιβισμάτων

Στο δημοσίευμα των "Σπορ του Βορρά", στο μεταξύ, γίνεται λόγος για μια ατάκα του Γιώργου Τζαβέλλα μέσω Twitter. Ο διεθνής αμυντικός, που αγωνίζεται στη Ligue 2 της Γαλλίας, με τη φανέλα της Μονακό, ανάρτησε σχόλιο από τογνωστό λαϊκό άσμα του Πάνου Κιάμου "Μετακομίζω στη Θεσσαλονίκη" και το οποίο η εφημερίδα εκτίμησε ως... προάγγελο μετακόμισης στον ΠΑΟΚ, Ο οποίος είχε ήδη εκφράσει φιλολογικό ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Η διαφαινόμενη χρησιμοποίηση των χρημάτων του Σαββίδη για μεταγραφές αυξάνει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στην Τούμπα ο 25χρονος παίκτης, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.