Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής τρέλανε αυτή την αγωνιστική τον Νίκο Αλέφαντο;

Εγώ δεν στέκομαι σε ονόματα, πάντα έτσι ήμουν στην καριέρα μου. Ποιος είσαι εσύ κύριε, κοροϊδεύεις, πάρε το δελτίο σου και φύγε, πήγαινε παίξε στη …μικτή κόσμου. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις. Το ότι θα πάρει το νταμπλ ήταν δεδομένο εδώ και καιρό, πάντα το έλεγα. Το θέμα όμως είναι να γίνει ο Ολυμπιακός που θέλουμε. Δεν έχει σχέση με την ομάδα του Βαλβέρδε, δεν έχει τα εργαλεία που είχε ο Βαλβέρδε, δεν έχει και την προπονητική φιλοσοφία.
 
Ενώ έκανε ένα γρήγορο γκολ και λέγαμε ότι θα δούμε επιτέλους μπάλα, έπαιξε ένα τέταρτο και μετά κάθισε. Πρώτη φορά ο Αφελάι έφυγε απ΄ έξω, έκανε την κίνηση που πρέπει να κάνει ένας παίκτης σε αυτή τη θέση, τη γύρισε την μπάλα και έκανε το γκολ ο Ολυμπιακός.
 
Δεν έμπαιναν πάλι παίκτες μέσα στην περιοχή. Παρ΄ όλα αυτά έκανε επιτέλους την κίνηση που πρέπει ο Αφελάι και έβαλε το γκολ ο Τσόρι. Όμως δεύτερη φορά δεν το ξανάκανε! Τι πράγμα είναι αυτό, μυστήριο πράγμα.
 
Σιγά-σιγά πήρε μέτρα στο γήπεδο ο Αστέρας και ανέβαινε. Χωρίς να είναι η ομάδα του παρελθόντος, έφτασε κοντά να μας ισοφαρίσει.