Ο Πανθρακικός κατάπιε τον Άρη με 4 – 0

Χαρακτήρα τελικού είχε ο σημερινός αγώνας της Κομοτηνής καθώς Πανθρακικός και Άρης καίγονταν για τους τρεις βαθμούς για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Εκείνοι που μπήκαν με το "μαχαίρι στο στόμα" ήταν οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν πριν καν συμπληρωθούν 60 δευτερόλεπτα!

Ο Λουσέρο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πρόλαβε τον Γιαννίτση του Άρη για να κάνει την κοντινή προβολή με το δεξί, με τον Βελλίδη να αποκρούει ασθενώς και τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού πριν περάσει τελικά ολόκληρη την γραμμή του τέρματος.

Ο αγώνας διακόπηκε για 13 λεπτά, ενώ τα δακρυγόνα που χρησιμοποίησε η Αστυνομία κατά την είσοδο των οπαδών των κιτρίνων στις εξέδρες είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα και έτσι παίκτες, προπονητές και διαιτητές πήγαν προσωρινά στα αποδυτήρια.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, το κακό... τρίτωσε για τους Θεσσαλονικείς ένα λεπτό πριν πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο καθώς δέχτηκαν και δεύτερο γκολ, με τον Μπαϊκαρά να νικάει τον Βελλίδη με κεφαλιά.

Η όποια αγωνία υπήρχε πάντως για το τελικό αποτέλεσμα εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πανθρακικό να κάνει τρία τα τέρματά του και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του στο 54ο λεπτό

Σε εκείνο το λεπτό ο Βαϊρουά πέρασε την άμυνα του Άρη με κάθετη μπαλιά , ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας και την πέταξε στον κενό χώρο, με το γεμάτο σουτ του από το ύψος της μικρής περιοχής χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βελλίδη.

Το τέταρτο γκολ προήλθε μετά από μεθοδική προσπάθεια των Θρακιωτών στο 75ο λεπτό. Ο Βαϊρουά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος έστρωσε με το στήθος στον Λουσέρο και εκείνος με όμορφο πλασέ έκανε το 4-0 μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του και τον κόσμο των γηπεδούχων.