Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ: Νικητής το… ξύλο

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τη Ριζούπολη η ΑΕΚ, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, παρά το γεγονός ότι από το 23' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, ενώ τελείωσε το ματς με 9 παίκτες!

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και λιγότερη μπάλα, η “Ένωση” είδε δύο γκολ της να ακυρώνονται ως οφσάιντ στο 2' με τον Μάνταλο και στο 19' με τον Αραβίδη, ενώ στο 23' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πλατέλλας, δυσκολεύοντας το έργο των “κιτρινόμαυρων”.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κοτσώνη, και κρατούσε στα χέρια του τη νίκη μέχρι το 81', όταν ο Μάνταλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Αραβίδης, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Μάλιστα, η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 86', όταν το εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Μπρέσεβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε ο Μάνταλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, όμως παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία.

Με το βαθμό της ισοπαλίας η ΑΕΚ έχει πλέον 38 βαθμούς, 9 περισσότερους από τη δεύτερη Παναχαϊκή, που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ ο Απόλλωνας έμεινε τρίτος, με 27 βαθμούς.