Την αποβολή του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Την Τρίτη, λογικά πριν τη συνεδρίαση της Super League στις 14:00, αναμένεται η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου του Ηρακλείου για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Super League που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού που έδωσε το «παρών» ζήτησε την αποβολή του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα. Επίσης εκπροσώπηση υπήρχε η διοργανώτρια αρχή, αλλά και τρεις παίκτες στους οποίους οφείλει χρήματα ο σύλλογος, οι Ταυλαρίδης, Γεωργίου και Ρόβας.

Το «παρών» στη διαδικασία έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης και από πλευράς διοίκησης επίσης οι κ.κ. Μαχλάς, Φασομυτάκης και Βλαχάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός. Επίσης εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος της αραβικής εταιρείας «Royal Group Holdings», Δημήτρης Αποστολάκης, που ανέφερε πως το ενδιαφέρον από το Κατάρ είναι υπαρκτό, υπάρχει εγγυητική ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά απαιτείται παράταση στη διαδικασία.

Αν ο ΟΦΗ δεν αποσύρει την αίτηση υπαγωγής του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, τότε η Super League δεν θα ορίσει παιχνίδια της ομάδας κι εφόσον αυτό συμβεί για τρία διαδοχικά ματς, θα έχει την τύχη της Νίκης Βόλου και θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

πηγή: sport-fm.gr