Χέρι-χέρι στους 16 του Κυπέλλου Παναθηναϊκός και Χανιά

“Χέρι-χέρι” πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Παναθηναϊκός και Χανιά, με τους Κρητικούς να “γυρίζουν” το 0-2 σε 2-2 και να παίρνουν το βαθμό που χρειάζονταν για να αφήσουν εκτός συνέχειας τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι “πράσινοι” ήταν ανώτεροι και ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 17' με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Νίνη, ενώ στο 29' ο Κλωναρίδης διπλασίασε τα τέρματα του Τριφυλλιού.

Κι ενώ τα πράγματα έδειχναν πολύ δύσκολα για τους γηπεδούχους Χανιώτες, με τον Ολυμπιακό Βόλου να κερδίζει από νωρίς τον Παναιτωλικό στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς άλλαξε άρδην, με τον Παναθηναϊκό να χαλαρώνει και τα Χανιά να... αρπάζουν από τα μαλλιά την ευκαιρία: Στο 75' ο Κρητικός μείωσε σε 1-2, ενώ στο 84' ο Πάγκαλος με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και στέλνει και τις δύο ομάδες στους 16 του Κυπέλλου (με πρώτο τον Παναθηναϊκό).

Έτσι, η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο Αγρίνιο με 2-0 (16' Μπιτάνγκ, 34' Διαμαντόπουλος) ήταν χωρίς αντίκρυσμα, αφού οι Βολιώτες έμειναν στην τρίτη θέση, που τους οδηγεί εκτός συνέχειας (ο Παναιτωλικός είχε ήδη αποκλειστεί).