“Κόλαση” στον πέμπτο όμιλο του Champions League

Ο αγώνας μεταξύ Ρόμα και Μάντσεστερ Σίτι στο Ολίμπικο της Ρώμης θα κρίνει εν πολλοίς το δεύτερο εισιτήριο για τη φάση των 16 του Champions League στον πέμπτο όμιλο.

Ο συγκεκριμένος αγώνας κλείνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ομάδων στη φάση των ομίλων, όμως, αν έρθουν ισόπαλες, καιροφυλακτεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έστω και με πιθανή νίκη-υπέρβαση επί της αδιάφορης Μπάγερν στο Μόναχο.

Για τον έκτο όμιλο, η Βαρκελώνη φιλοξενεί το ντέρμπι της πρωτιάς μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, με την ισοπαλία να αρκεί στους Γάλλους, ενώ Άγιαξ και ΑΠΟΕΛ αναμετρώνται στο Άμστερνταμ Αρένα για ένα εισιτήριο στο Europa League.

Στον έβδομο όμιλο, η σίγουρα πρώτη Τσέλσι υποδέχεται τη Σπόρτινγκ, η οποία θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό για να βρεθεί στους 16 ή και κανέναν αν η Σάλκε δεν κερδίσει τη Μάριμπορ στη Σλοβενία. Η τελευταία, πάντως, με νίκη, εξασφαλίζει τη συνέχεια στο Europa League από το Φλεβάρη.

Στον όγδοο όμιλο, οι δύο πρώτες θέσεις έχουν κατοχυρωθεί σε Πόρτο και Σαχτάρ Ντόνετσκ αντίστοιχα, ενώ για την τρίτη θέση, η Αθλέτικ Μπιλμπάο αρκεί να μην ηττηθεί από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.