Ρόμα-Ίντερ 4-2: Πρωταγωνιστής ο Χολέμπας στο ντέρμπι της Ρώμης

Με βασικό πρωταγωνιστή τον Χοσέ Χολέμπας, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που σημείωσε ένα γκολ χάρμα ιδέσθαι, η Ρόμα νίκησε 4-2 την Ίντερ στο Ολίμπικο της Ρώμης στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής και διατήρησε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους στην ιταλική Serie A.

Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού προτιμήθηκε αντί του Άσλει Κόουλ από τον προπονητή του, Ρούντι Γκαρσία, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους τζιαλορόσι, που είχαν προηγηθεί στο 21΄ με τον Ζερβινιό, πριν ισοφαρίσει ο Ρανόκια στο 36'.

Ο τελευταίος ήταν και ο παίκτης που δέχτηκε την απίστευτη εξωτερική ντρίμπλα του Χολέμπας στη φάση του 2-1.

Συγκεκριμένα, στο 47ο λεπτό, με απίστευτο σλάλομ από αριστερά ο Χολέμπας πέρασε τους Καμπανιάρο και Ρανόκια και με ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ "κάρφωσε" την μπάλα στο "γάμα" του Χαντάνοβιτς.

Οι νερατζούρι, πάντως, δεν πτοήθηκαν από το εκπληκτικής ομορφιάς γκολ και έφτασαν σε νέα ισοφάριση με τον Οσβάλντο στο 57', αλλά στο 60ό λεπτό και στις καθυστερήσεις ο Πιάνιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-2 δίνοντας ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του, που παλεύει και φέτος για τον τίτλο.

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν βασικός για τη Ρόμα σε όλο το 90λεπτο του αγώνα, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης είναι τραυματίας και δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή.