Premier League: Το χειρότερο ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Χειρότερα δε γίνεται", έλεγαν πέρσι οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέποντας την ομάδα τους να παραπαίει υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγες.

Όμως, τελικά, γίνεται και χειρότερα!

Μετά την κυριακάτικη ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της πόλης του Μάντσεστερ, με σκορ 1-0, εν πολλοίς λόγω της αποβολής του Κρις Σμόλινγκ, οι Κόκκινοι Διάβολοι πραγματοποιούν όχι απλώς χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από το περσινό, αλλά και το χειρότερο των τελευταίων 28 ετών, μετά το 1986!

Τότε η διοίκηση είχε αποφασίσει να απομακρύνει τον Ρον Άτκινσον και να προσλάβει τον… Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετρώντας έξι ήττες, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες στα πρώτα δέκα ματς του πρωταθλήματος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν εκείνο το αρνητικό ρεκόρ που τελικά δεν ισοφαρίστηκε πέρσι την ίδια περίοδο και έτσι ο Μόγιες έμεινε στον πάγκο και αντιμετώπισε και τον Ολυμπιακό στους 16 του Champions League, για να αποπεμφθεί λίγο αργότερα, μέσα στη σεζόν.

Φέτος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από δέκα αγώνες, μετρά τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες έχοντας μόλις 13 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από ό,τι στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρσι υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγες

Κι όλα αυτά ενώ ο Σκωτσέζος ξόδεψε για μεταγραφές μόλις 28 εκατ. λίρες έναντι 149 εκατ. λιρών του Λουίς Φαν Χάαλ.