Τρεις νίκες οραματίζεται ο Μπουγιουκλής για τον Άρη

Τρεις νίκες από τον Άρη κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό και Ατρόμητο ζήτησε ο Δημήτρης Μπουγιουκλής. Μαζί με τον Νίκο Πασιαλή, ο πρώην προπονητής των παικτών κάτω των 21 ετών του Άρη κρατά στα χέρια του τα ηνία της ομάδας των ανδρών. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα και να την οδηγήσουν, μέχρι τώρα, σε πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο κ. Μπουγιουκλής αποκάλυψε, με συνέντευξή του, το μυστικό αυτής της πορείας, εξέφρασε τα "θέλω" του, προκειμένου ο Αρης να ξεκολλήσει βαθμολογικά.

"Σίγουρα εγώ κι ο Νίκος γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, είμαστε πολύ κοντά στην ομάδα αρκετά χρόνια και επιπλέον γνωρίζουμε πολύ καλά τους παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Σ΄ αυτό το κομμάτι, λοιπόν, έχουμε ένα πλεονέκτημα. Δουλεύουμε εδώ και έναν μήνα και η εικόνα έχει αλλάξει!

Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για ένα αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Έχουμε γίνει μια οικογένεια και προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να φτιάξουμε καλό κλίμα. Να βγαίνουμε μαζί, να πηγαίνουμε σε ταβέρνες και αλλού ως παρέα. Φυσικά, τα αποτελέσματα βοηθούν, ώστε να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ομάδα", τόνισε ο ένας εκ των δύο προπονητών των κιτρίνων.