Γκέλαρε η Μπαρτσελόνα – Ήρθε στα χέρια ο Μέσι!

Aπροσπέλαστο εμπόδιο αποδείχθηκε η Μάλαγα για την κακή Μπαρτσελόνα!

Στο γήπεδο Ροσαλέδα οι Καταλανοί τα βρήκαν σκούρα και δίχως να πετύχουν κάποιο γκολ έμειναν στο 0-0, χάνοντας τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακόμα κι έτσι όμως παραμένουν στην κορυφή με 13 (όσους και η Σεβίλλη που νίκησε 1-0 την Σοσιεδάδ), ενώ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1977-78 κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στα πρώτα πέντε παιχνίδια της Primera Division!

Πολύ μέτρια εικόνα παρουσίασαν οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε, χωρίς ουσιαστικά να απωλέσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία και δεν έδειξαν σε κάποιο σημείο του ματς μεγάλη επιθυμία για να διεκδικήσουν τη νίκη, με τους Ανδαλουσιάνους, από την άλλη, πήγαιναν τον ρου του αγώνα, όπως ακριβώς ήθελαν.

Με πολλή σκοπιμότητα, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και αν η εκτέλεση φάουλ του Λουίς Αλμπέρτο δεν είχε σταματήσει στο δοκάρι του Μπράβο στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαν να έχουν κλέψει και τη νίκη.

Τα νεύρα στο τέλος, λίγο έλειψε να τινάξουν την αναμέτρηση στον… αέρα, όταν ο Γουέλινγκτον -αντίκρισε κίτρινη κάρτα- έπιασε τον Λιονέλ Μέσι, σε μια φάση όπου τα πάθη οξύνθηκαν και ο Αργεντινός έπεσε στον αγωνιστικό χώρο!

 

Πηγή: sport-fm.gr