Κύπελλο Ελλάδος: Σκάλωσαν στο μηδέν Πανθρακικός και ΑΕΚ

Με αρκετό κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής, ακόμα και στα φιλικά, έμεινε στο στείρο 0 - 0 με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. 

Περισσότεροι από 800 κιτρινόμαυροι οπαδοί βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας του Δέλλα, η οποία δεν είχε στην αποστολή τους Μπρέσεβιτς, Σοϊλέδη που είναι ακόμα ανέτοιμοι μετά τον τραυματισμό τους

Θυμίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων ενάμισι χρόνο μετά την ήττα με 0 - 1 του δικεφάλου από τους Θρακιώτες στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενάμισι χρόνο πριν, και τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. 

Οι ΑΕΚ είχε καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 12' σε εκτέλεση κόρνερ του Μπαρμπόσα από αριστερά, ο Αραβίδης κέρδισε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ. 

Στο 27' ο Πανθρακικός ζήτησε πέναλτι όταν βαθιά σέντρα που έγινε στην περιοχή σταμάτησε στον Κορδέρο. Ο διαιτητής εκτίμησε όμως ότι ο παίκτης της Ένωσης δεν είχε πρόθεση να σταματήσει τη μπάλα με το χέρι και έδειξε "παίζετε". 

Στο 37' η ΑΕΚ είχε μία ακόμα καλή φάση όταν μετά από πάσα του Αραβίδη, ο Μάνταλος μπήκε μόνος στην περιοχή, αλλά άργησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να κοπεί την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανθρακικός εμφανίστηκε πιο κινητικός από την ΑΕΚ, καθώς τα πολλά λάθη των κιτρινόμαυρων στην κυκλοφορία της μπάλας δεν της έδιναν τη δυνατότητα να αναπτύξει το παιχνίδι της με αποτέλεσμα η μπάλα να περνάει συχνά στην κατοχή των αντιπάλων. 

Μετά το 72' και την είσοδο του Ντακόλ η ΑΕΚ έδειξε να ανεβάζει την απόδοσή της κινούμενη ξανά προς την αντίπαλη εστία.

Ο Πανθρακικός πήγε να λαχταρίσει την αντίπαλο του όταν στο 93' ο Ιγκόρ ελίχθηκε στην περιοχή του δικεφάλου, έπιασε συρτό ευθύβολο σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, σε ένα παιχνίδι σχετικά νωθρό χωρίς πολλές φάσεις που δικαιολογεί απόλυτα το τελικό αποτέλεσμα.