Η Αγγλία έχει βαλθεί να εκμεταλλευτεί την πτώση της Γιουνάιτεντ

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την... ποδιά, σφάζονται μάνατζερ. Η πληγωμένη ομάδα του Ολντ Τράφορντ διανύει τη δεύτερή της χρονιά στη μετά Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή και δεν κάνει ούτε φέτος πρωταθλητισμό.

Τουλάχιστον προς το παρόν...

Πλην όμως, βετεράνοι ποδοσφαιριστές, προπονητές, μάνατζερ, ακόμη και επίδοξοι... μάγοι λένε ο καθένας τη δική τους άποψη που θα βγάλει τη Γιουνάιτεντ από το τέλμα.

Η κατρακύλα των Κόκκινων Διαβόλων είναι πρώτο θέμα στην Αγγλία και μάλιστα, αν μια τόσο μεγάλη ομάδα έχει πρόβλημα, οι... διακινητές του χρήματος στο βρετανικό ποδόσφαιρο, είναι λογικό να έχουν βγει... παγανιά, μιας και για να επανέλθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που είναι επιτακτική ανάγκη για τη φήμη της, θα χρειαστεί να κάνει τεράστιο τζίρο και οι εκπρόσωποι παικτών και εταιρειών έχουν... μυριστεί αίμα!

Μην ξεχνάμε ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2013 έβγαλε από τα ταμεία της περισσότερα 150 εκατομμύρια ευρώ για να διεκδικήσει τον τίτλο στην Αγγλία και πάλι τη φετινή χρονιά. 

Ωστόσο, για να το πετύχει, θα πρέπει να "χαλάσει" άλλα 100 εκατομμύρια σε κάθε μια από τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους, όπως υποστήριξε ο παλιός άσος της ομάδας, Γκάρι Νέβιλ, μιλώντας σε βρετανικό ΜΜΕ απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε. 

"Γνωρίζω ότι η Γιουνάιτεντ ξόδεψε περισσότερο από 150 εκατομμύρια ευρώ", τόνισε ο Γκάρι Νέβιλ και συνέχισε: 

"Νομίζω ότι υπάρχουν άλλες δύο μεταγραφικές περίοδοι στις οποίες χρειάζονται αντίστοιχα ποσά να επενδύσει, ίσως 100 εκατομμύρια ευρώ, για να μπορούν πραγματικά να σκεφτούν ότι πάνε για πρωτάθλημα", τόνισε.

Θυμίζουμε τις ανάλογες δηλώσεις του ίδιου του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του Πολ Σκόουλς. Ειδικά ο τελευταίος ασχολείται με γραφείο μάνατζερ ποδοσφαιριστών...