Στενές επαφές του Λαβέτσι με μέλη της ιταλικής μαφίας

Με μέλη της μαφίας έκανε παρέα ο Εζεκιέλ Λαβέτσι. Ο Αργεντινός σταρ της Παρι Σεν Ζερμέν έδωσε το παρών σε ιταλικό δικαστήριο και δήλωσε ότι την περίοδο που αγωνιζόταν στη Νάπολι έκανε παρέα και είχε σχέση με μέλη της ιταλικής μαφίας, αν και αυτό συνέβαινε χωρίς να γνωρίζει το ποιον των όσων συναναστρεφόταν, όπως δηλώνει ο ίδιος.

Ο 27χρονος αποτελούσε μάρτυρα κατηγορίας σε δικαστήριο της Νάπολης για εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται άνθρωποι της ιταλικής μαφίας.

Ο Λαβέτσι κατέθεσε στη δίκη του Αντόνιο Λο Ρούσο, του οποίου ο πατέρας ήταν αρχηγός της οργάνωσης Κλαν Λο Ρούσο. Ο Αργεντινός κατέθεσε ότι έπαιζε βιντεοπαιχνίδια με τον κατηγορούμενο, ενώ του έβρισκε και εισιτήρια για αγώνες της Νάπολι.

Ο Αργεντινός δεν έκρυψε πως είχε επαφές και με τον Μάρκο Ιόριο, γνωρίζοντας, ωστόσο, καλά ποιος ήταν ο τελευταίος. Παραδέχθηκε μάλιστα ότι είχε δώσει σε εκείνον χρήματα και τιμαλφή με αντάλλαγμα προστασία σε εκτός έδρας παιχνίδια!

Για τα υπόλοιπα μέλη της μαφίας όμως, ο Λαβέτσι δήλωσε ότι τους γνώριζε επειδή οι τελευταίοι ήταν οπαδοί της Νάπολι και συνηθίζει στην καριέρα του να έχει επαφή και να κάνει φιλίες με οπαδούς και φιλάθλους της εκάστοτε ομάδας, όπου αγωνίζεται.