Euro 2016: Με ελληνική ψυχή η νίκη των Κυπρίων επί της Βοσνίας

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Κύπρου για τη σπουδαία νίκη επί της Βοσνίας, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να κάνει αναφορά στην ψυχή των Ελλήνων.

Για την Κύπρο η εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας του 2016 ήταν τεράστια επιτυχία, σχεδόν οιωνός πρόκρισης.

Από την πλευρά του, ο Πάμπος Χριστοδούλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και τόνισε ότι αυτή οφείλεται στην ψυχή που έχουν όλοι οι Έλληνες.

"Ότι και να πω γι' αυτούς τους παίκτες και πως δούλεψαν αυτές τις μέρες είναι λίγο. Ότι και να γίνει στον όμιλο, εμείς είμαστε το αουτσάιντερ. Αντιμετωπίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, σε μια καυτή έδρα. Αυτό όμως δεν επηρέασε τους παίκτες μου, που έδειξαν ότι έχουν τη ψυχή του Έλληνα μέσα τους. Με την όλη παρουσία μας πιστεύω αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς", ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε:

"Είναι καιρός ο κόσμος να έρθει να αγκαλιάσει την Εθνική. Σίγουρα είναι μια μεγάλη νίκη, αυτό δεν μπορεί κανείς να το κρύψει. Δεν έχουμε κάνει τίποτα όμως. Αν παρουσιαζόμαστε δυνατοί όπως σήμερα, θα δούμε στο τέλος τι μπορούμε να πετύχουμε. Ότι και να γίνει τα παιδιά θα μπουν σε ένα σωστό δρόμο. Είμαστε στον σωστό δρόμο για να φτάσουμε σε μια επιτυχία. Αν τα καταφέρουν τα παιδιά καλώς, αν όχι θα είμαστε ευχαριστημένοι που τα δώσαμε όλα στο γήπεδο".

Πηγή: sport-fm.gr