Νέο αφεντικό στον Άρη για το ταξίδι της Γ’ Εθνικής

του Άρη. Ύστερα από 2,5 ώρες συνεδρίασης του Ερασιτέχνη και της 9μελής επιτροπής διαχείρισης κρίσεων, αποφασίστηκε να δοθεί το «χρίσμα» στον Έλληνα επιχειρηματία! 

Εδώ και καιρό ο 46χρονος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για να αναλάβει δράση απ’ την Γ’ Εθνική με στόχο να επαναφέρει τους κίτρινους στην φυσική τους θέση και από σήμερα είναι έτοιμος και επίσημα για να ξεκινήσει το έργο του. 

Απ’ τη στιγμή που η υπόθεση Αρβανιτίδη δεν υπήρχε πλέον στο προσκήνιο, ο Γαλανός ήταν αποκλειστικά ο μοναδικός άνθρωπος που είχε δείξει έμπρακτα (με επίσημη πρόταση και στοιχεία της οικονομικής του κατάστασης) πως θέλει να αναλάβει τα (διοικητικά) ηνία του συλλόγου. 

Ουσιαστικά το νέο «αφεντικό» του Άρη θα τρέξει την ομάδα τόσο οργανωτικά, όσο και οικονομικά, εξασφαλίζοντας την χρηματοδότησή της. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση που... σφράγισε και τυπικά τη συμφωνία. 

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία του ποδοσφαιρικού τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 με τον κ. Γιώργο Γαλανό. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗ εύχονται στον κ. Γ. Γαλανό να ανταπεξέλθει με επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει για το καλό όλου του Συλλόγου».

πηγή: sport-fm.gr