AEK: Στην Εθνική Ελλάδος ο Πέτρος Μάνταλος

Πρόκειται για μια... εξέλιξη η οποία έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον νεαρό άσο ανήμερα των γενεθλίων του

Άλλη μια έκπληξη επεφύλασσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στις κλήσεις του στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για την αναμέτρηση της 7ης Σεπτεμβρίου στο Καραϊσκάκη με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σήμερα κάλεσε τον Πέτρο Μάνταλο για να καλύψει το κενό το οποίο υπάρχει από χθες το βράδυ με τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη. 

Ο άσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα. 

Έτσι σήμερα το πρωί απηύθυνε κάλεσμα στον νεαρό άσο της ΑΕΚ ο οποίος έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ένωσης μέχρι τώρα. 

Πρόκειται για μια... εξέλιξη η οποία έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον νεαρό άσο ανήμερα των γενεθλίων του. Στην πρώτη του δήλωση ο Μάνταλος ανέφερε... 

«Ανήμερα των γενεθλίων μου, αυτή η πρόσκληση ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω! Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως κάνω πάντα, για να δικαιώσω την επιλογή που έγινε προς το πρόσωπό μου και να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος της Εθνικής μας», κατέληξε.

πηγή: sport-fm.gr