Η Γιουνάιτεντ δέχτηκε τεσσάρα από τη Μίλτον Κέινς Ντόνς

Η πορεία της στρωμένης εθνικής Ολλανδίας στο Μουντιάλ της Βραζίλιας δεν έχει καμία σχέση με τα αγκάθια στα δύσβατα μονοπάτια του αγγλικού ποδοσφαίρου, για μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που χάνει μέρα με τη μέρα κομμάτια της αίγλης της.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ το μαθαίνει αυτό κάθε μέρα, από την πρώτη στιγμή που αφίχθη στο Νησί.

Πριν πενήντα ημέρες, τα πράγματα ήταν διαφορετικά γι' αυτόν, καθώς γυρνούσε στην πατρίδα του ως θριαμβευτής. Του άξιζαν συγχαρητήρια. Τώρα έχουν προστεθεί ουκ ολίγα προβλήματα στο κεφάλι του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στην έδρα της Μίλτον Κέινς Ντονς και ήδή έχασε τον έναν στόχο. Για τους Ντονς ήταν η σπουδαιότερη νίκη της ιστορίας τους.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Γουίλ Γκριγκ στο 25' και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0. Καμία αντίδραση, ωστόσο, δε σημειώθηκε από τη Γιουνάιτεντ και κατά την ανάπαυλα. Ο ίδιος παίκτης, ο Γκριγκ έκανε το 2-0 στο 63' και για το τελικό 4-0, πρόσθεσε άλλα δύο τέρματα, ο επιθετικός Μπένικ Αφόμπε, ο οποίος είναι δανεικός στην ομάδα του Μίλτον Κέινς από την Άρσεναλ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Φαν Χάαλ δεν έδωσε το χέρι του στον προπονητή της Μίλτον Κέινς Ντονς, Καρλ Ρόμπινσον. Βέβαια, ο Ρόμπινσον, ως δηλωμένος οπαδός της Λίβερπουλ, δεν έσκασε και πολύ...

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός τεχνικός ήταν αυστηρός, αδυνατώντας να χωνέψει μια ήττα από ομάδα της League One και μάλιστα, με τέτοιο σκορ. Η Γιουνάιτεντ δεν έχει σημειώσει ακόμη νίκη σε επίσημο παιχνίδι, μετά από τρεις προσπάθειες. Ο Φαν Χάαλ στάθηκε στα πολλά αγωνιστικά λάθη και πάνω απ' όλα, περιμένει την ένταξη των Ρόχο και Ντι Μαρία στο σύνολό του για να αρχίσει η ανάκαμψη. Θα αρχίσει όμως;