Πού θα πάει τελικά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος;

Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι και πέρασε μια μεταγραφική περίοδο με πολλές φήμες για το όνομά του, αλλά και με συζητήσεις, χωρίς τίποτα όμως τόσο "θερμό" ώστε να τον κάνει να κλείσει σε κάποια ομάδα.

Και ξαφνικά, εκεί που στον Ατρόμητο τον μνημονούσαν, ήρθε να αντικατασταθεί από τον Θανάση Παπάζογλου, που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Το κενό του φάνηκε. Το όνομά του ακούστηκε και πάλι όταν το Σάββατο ο Ιγκόρ, με το γκολ του στην ήττα του Πανθρακικού από την Κέρκυρα με 2-1, ισοφάρισε το ρεκόρ τερμάτων του (12) με τη φανέλα της ομάδας της Κομοτηνής.

Το ίδιο ξαφνικά αναμένεται να ακουστεί το όνομά του και στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ο ίδιος δεν έχει βρει ακόμη σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τυχαίνει όμως την ίδια στιγμή τρεις ομάδες να αναζητούν επιθετικούς. Ο Παναθηναϊκός, μετά τον τραυματισμό του Μπεργκ, θα κάνει έκτακτο μεταγραφικό συμβούλιο για την άμεση απόκτηση φορ, βασικού τουλάχιστον για ένα δίμηνο-τρίμηνο το πολύ, αφού αν ο Σουηδός επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν τραυματιστεί, η φανέλα του βασικού του ανήκει.

Οι σχέσεις του Παπαδόπουλου με το τριφύλλι είναι διαταραγμένες, αλλά μια στροφή από πλευράς Παναθηναϊκού, θα ήταν τεράστια δικαίωση για τον 31χρονο Δημήτρη.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, είναι μια ομάδα που αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα και αν ο Σαββίδης επιθυμήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μπαράζ μεταγραφών στο φινάλε, ο Παπαδόπουλος είναι αξιόπιστη και φθηνή λύση, ακόμη κι αν δεν είναι ο βασικός στράικερ.

Τέλος, η ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένη να ενισχυθεί με έναν ακόμη επιθετικό και παρά την πρώτη άρνηση του Παπαδόπουλου, το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης από την πλευρά του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι αρκετά πιθανό.