Ο προπονητής της Ίντερ… υποκλίνεται στον ΠΑΟΚ

Ικανοποιημένος από την απόδοση που είχαν ορισμένοι παίκτες της Ίντερ στο χθεσινό φιλικό (0-0) με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος – σύμφωνα με τον ίδιο – ήταν καλύτερος, εμφανίστηκε ο Βάλτερ Ματσάρι.

Ο προπονητής των «νερατζούρι» τόνισε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε πιο προσεκτική σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με την Φρανκφούρτη και ήξεραν ότι οι Θεσσαλονικείς θα τους ασκήσουν πίεση.

«Ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί σε σχέση με την Φρανκφούρτη (ήττα 3-1). Στη Γερμανία το αποτέλεσμα ήρθε λόγω απροσεξίας, αλλά εδώ δώσαμε μεγαλύτερη προσοχή, και ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε παίξει ποτέ με τρεις αμυντικούς πίσω και προσπάθησε να μας εκπλήξει», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Τους είχαμε μελετήσει και γνωρίζαμε ότι θα μας ασκήσουν πίεση. Ωστόσο, ήμασταν προετοιμασμένοι, αντισταθήκαμε και η ομάδα μας ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Ήταν ίσως καλύτεροι από εμάς, αλλά εμείς δεν δώσαμε την απαραίτητη σημασία. Σε αυτά τα παιχνίδια στόχος μας είναι να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Εμβιλά και ο Κόβατσιτς. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος». 

Πηγή: sport-fm.gr