Άρης… μαινόμενος για τη συμπεριφορά στη Λιβαδειά

Δεν τα παρατά ο Άρης και θα κινηθεί στην κατεύθυνση της προστασίας της ομάδας, με αφορμή τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, στον οποίο ηττήθηκε με 2-1 το απόγευμα του Σαββάτου.

Η διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου του συνδέσμου Αθηνών δεν άφησε ικανοποιημένους τους κίτρινους, αλλά εντούτοις αποφασίστηκε να μην σηκωθούν οι τόνοι για διαιτητικά θέματα και να μην εκδοθεί σχετική ανακοίνωση

Οι διοικούντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης επικεντρώνουν την προσοχή τους στην ένταση που δημιουργήθηκε μπροστά από την ειδική εσωτερική οθόνη του κλειστού χώρου, από τον οποίο παρακολουθούσαν τον αγώνα, τη στιγμή της ισοφάρισης του Θανάση Κανούλα, στο 40'. Στη διοίκηση, των κιτρίνων θεωρούν ότι οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού δεν έκαναν ότι θα έπρεπε, προκειμένου να τους προστατέψουν αποτελεσματικά και για τον λόγο αυτό θ΄ απευθυνθούν στα αρμόδια όργανα, ώστε να επιβληθεί τιμωρία στην ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Διαρρέεται πως είναι θέμα ηθικής τάξης ο συντονισμός της κίνησης, προκειμένου να μην περάσουν τα ίδια επίσημοι άλλων ομάδων που θα επισκεφθούν το γήπεδο της Λιβαδειάς.