Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Γνωστά έγιναν από την UEFA τα υπο-γκρουπ από τα οποία και θα προκύψουν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στη μεσημεριανή κλήρωση για τα πλέι-οφ του Europa League. 

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ -όπως αναμένονταν- λογίζονται ως ισχυροί σε αντίθεση με τον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο και βρίσκουμε στους αδύνατους. 

Έτσι οι πράσινοι θα τύχουν με μια εκ των: Στιάρναν, Μίντιλαντ, Ριέκα, Γκρασχόπερς, Ζόρια Λουχανσκ, Κράσνονταρ, ενώ αποφεύγει τις: Φέγενορντ, Ίντερ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σέριφ Τίρασπολ, Μπριζ. 

Ο Δικεφάλος του Βορρα θα παίξει με μια εκ των: Καραμπάκ, Πετρολούλ Πλοϊέστι, Ζίμπρου Σισινάου, Ελσίνκι, Ροστόφ και θα γλιτώσει τις: Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Τβέντε, Ραπίντ Βιέννης, Τραμπζονσπόρ. 

Τέλος, σαφώς δυσκολότερο είναι το έργο που θα έχει η ομάδα της Τρίπολης. Πιθανοί αντίπαλοι του συνόλου του Στάικου Βεργέτη είναι οι: Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζυρίχη, Νασιονάλ Μαδέιρα, Τότεναμ, Ντνιερπρ ενώ θα αποφύγει τις: Σπάρτακ Τρνάβα, Ντιναμό Μινσκ, ΑΕ Λεμεσσού, Χάιντουκ Σπλιτ. 

Στο ίδιο υπο-γκρουπ με τον Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται και η ΑΕ Λεμεσού, η οποία έχει τους ίδιουςπιθανούς αντιπάλους με την ομάδα της Αρκαδίας. 

Σε γκρουπ των αδύνατων ο Απόλλων Λεμεσού ο οποίος θα παίξει με μια εκ των: Λοκομοτίβ Μόσχας, Γκλάντμπάχ, Σπάρτα Πράγας, Βιγιαρεάλ, Γιούνγκ Μπόις. 

Ως αδύναμη λογίζεται και η Ομόνοια η οποία θα κληθεί να ξεπεράσει μια εκ των: Ντιναμό Μόσχας, Τορίνο, Χαλ, Σέλτικ και Λιόν για να παίξει στους ομίλους της διοργάνωσης. 

Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης στην κλήρωση του Europa League… 

Αναλυτικά τα υπο-γκρουπ. 

ΓΚΡΟΥΠ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 
Φέγενορντ 
Ίντερ 
Ρεάλ Σοσιεδάδ 
Σέριφ Τίρασπολ 
Παναθηναϊκός 
Μπριζ 
-------------------------- 
Στιάρναν 
Μίντιλαντ 
Ριέκα 
Γκρασχόπερς 
Ζόρια Λουχανσκ 
Κράσνονταρ 

ΓΚΡΟΥΠ ΠΑΟΚ 
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 
Τβέντε 
ΠΑΟΚ 
Ραπίντ Βιέννης 
Τραμπζονσπόρ 
------------------- 
Καραμπάκ 
Πετρολούλ Πλοϊέστι 
Ζίμπρου Σισινάου 
Ελσίνκι 
Ροστόφ 

ΓΚΡΟΥΠ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 
Μακάμπι Τελ Αβίβ 
Ζυρίχη 
Νασιονάλ Μαδέιρα 
Τότεναμ 
Ντνιερπρ 
------------------------- 
Σπάρτακ Τρνάβα 
Αστέρας Τρίπολης 
Ντιναμό Μινσκ 
ΑΕ Λεμεσσού 
Χάιντουκ Σπλιτ

πηγή: sport-fm.gr