Πέρασε σαν σίφουνας από το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, καθώς οι ερυθρόλευκοι πήραν άνετη νίκη με 4-0.

Η φάση που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 23ο λεπτό, όταν ο Γιάγκο τράβηξε μέσα στην περιοχή τη φανέλα του Μήτρογλου, που ήταν έτοιμος να σουτάρει. Ο διαιτητής κ. Σιδηρόπουλος υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, ενώ έδειξε και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ, αφήνοντας την Ένωση με παίκτη λιγότερο. Ο Αμπντούν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, ανοίγοντας το δρόμο για την άνετη νίκη του Ολυμπιακού.

Οι κιτρινόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν στο 38' για χέρι του Χολέμπας μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής αυτή τη φορά έδειξε “παίζετε”.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους Πειραιώτες. Στο 57' ο Μήτρογλου με ωραία ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ στο 84' μετά από σουτ του Αμπντούν η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα πόδια του Φουστέρ, που πέτυχε το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με πλασέ ο Κώστας Μήτρογλου στο 88ο λεπτό του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημερινό 4-0 υπέρ του Ολυμπιακού είναι η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη για τους ερυθρόλευκους σε εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.