Θέλει τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ

Τη νίκη επί της ΑΕΚ ζήτησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού επέστησε την προσοχή στους παίκτες του με το μυαλό στο... πάθημα του Κλεάνθης Βικελίδης, το οποίο ήρθε αμέσως μετά την πρώτη νίκη επί της Μονπελιέ στο Champions League.

"Δε θα πρέπει να ξεγελιόμαστε από τη νίκη στο Champions League. Ο αγώνας της Κυριακής χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, ήρεμοι και σοβαροί για να κερδίσουμε και την ΑΕΚ", τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

"Μην παρασύρεστε από τη θέση τους και από το γεγονός ότι όλοι μάς θεωρούν φαβορί. Οι αντίπαλοί μας θα τα δώσουν όλα για να μη χάσουν. Θυμηθείτε τι έγινε πέρυσι. Μην πάρουν αέρα τα μυαλά μας, επειδή κερδίσαμε τη Μονπελιέ", συμπλήρωσε ο Ζαρντίμ.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων δεν ξεχνά την απαίτηση έξι νικών του Βαγγέλη Μαρινάκη στις αρχές του προηγούμενου μήνα, η οποία πλέον -μετά την ισοπαλία με τον Άρη- μπορεί να γίνει πέντε νίκες και ένα Χ με νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και επί της Κέρκυρας στο Γ. Καραϊσκάκης την επόμενη αγωνιστική.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει στην επιστροφή των Ράφικ Τζεμπούρ, Άριελ Ιμπαγάσα, Πάμπλο Κοντρέρας ενόψει του ματς της Κυριακής. Για άλλη μια φορά θα αλλάξει το αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού, μετά τον τραυματισμό του Κώστα Μανωλά. Παρτενέρ του Χιλιανού Κοντρέρας θα είναι ο Δημήτρης Σιόβας.