Ο Μαραντόνα τα έψαλλε στην εθνική Αργεντινής μα ξέχασε τον Μέσι!

Δριμεία κριτική στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους αγώνες της εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Αλεχάντρο Σαμπέγια, και τη διάθεση που βγάζουν οι διεθνείς – με τον Λιονέλ Μέσι να αποτελεί εξαίρεση – άσκησε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Σύμφωνα με τον θρύλο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, η Αλμπισελέστε δε δίνει το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της και σε αυτό ευθύνεται ο Σαμπέγια που δεν… ξεμπλοκάρει τους παίκτες του, με το κέντρο να μένει σε "ρηχά νερά", με αποτέλεσμα ο διεθνής άσος της Μπαρτσελόνα να προσπαθεί μόνος του, χωρίς να δέχεται βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

"Η Αργεντινή δεν έχει δείξει ακόμα τις δυνατότητες της. Η ομάδα δεν έχει ρυθμό και τις απαραίτητες κινήσεις. Αισθάνομαι πίκρα και οργή και θα πρέπει να παίξει καλύτερα. Παρόλα αυτά, όμως, κάτι μέσα μου, μου λέει πως παραμένει πανίσχυρη. Ο Μέσι παίζει μόνος του. Κανείς από τους μέσους δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Αν ο Μέσι δεν δείχνει τις ικανότητες του, τότε η Αργεντινή θα καταστραφεί. Η ομάδα παίζει με το 40% των δυνατοτήτων της και κάποιοι παίκτες δεν έχουν καταλάβει πως παίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν δεν... ξυπνήσουν, τότε θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα από το Βέλγιο", τόνισε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής.

Πηγή: sport-fm.gr