Επιστρέφει στη Ρώμη δύο χρόνια μετά

Δύο χρόνια μετά οι πράσινοι επιστρέφουν στη Ρώμη, με αντίπαλο αυτή τη φορά τη Λάτσιο, στις 22.05 ώρα Ελλάδος, για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός ξαναπαίζει στο Ολύμπικο όχι με αντίπαλο τη Ρόμα αλλά τους Λατσιάλι και θέλει όπως το 2010 να πάρει ακόμα ένα μεγάλο διπλό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει σωρεία τραυματισμών, αλλά δεν παύει να σκέφτεται μόνο τη νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό την ενδεκάδα αν και τα πρόσωπα στην άμυνα πρέπει να θεωρούνται σίγουρα. Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος και Σεϊταρίδης θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα, ενώ οι Βιτόλο και Ζέκα αναμένεται να ξεκινήσουν στον άξονα και τρίτος θα είναι ο πιτσιρικάς Διαμαντής Χουχούμης. Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι και Τοτσέ είναι οι επικρατέστεροι για την επίθεση.

Από την πλευρά τους οι Ρωμαίοι έχουν μπροστά τους την κυριακή το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με τη Ρόμα και το μυαλό τους είναι και εκεί παρά τα όσα δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Ο Βόσνιος τεχνικός θα ξεκινήσει με τον Μπιζάρι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σιανί και Μπιαβά. Αριστερό μπακ θα είναι ο Ράντου και δεξί ο Σκαλόνι. Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Γκονζάλες με τον Λεντέσμα, ενώ πιο μπροστά και δεξιά θα κινείται ο Ονάζι και αριστερά ο Μάουρι. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Φλοκάρι με τον Ζάρατε.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αυστριακός, Ρόμπερι Σόργκεχοφεν.